5 spørsmål hos MinEkspress Thermo

5 spørsmål hos MinEkspress Thermo:

1)Hvem er du / dere?

Hei. Jeg heter Kaj Gjerstad og er daglig leder for MiniEkspress Thermo. Vi holder til i Borreskogen i Stokke og driver med distribusjon av matvarer i hele landet.

2)Har dere  utfordringer med alkohol i deres bedrift? 

Vi har valgt Alås fordi vi har et ønske om å være forbyggende. Vi har ikke utfordringer med dette på jobben med ansatte, men i lys av situasjoner som nå har skjedd og utfordringer i verden, så ser vi at det er viktig å være forebyggende og tenke sikkerhet. 

3)Hva syns dine ansatte om å bruke Alås i hverdagen?

Det har ikke vært noen utfordringer for de ansatte.Det gikk relativt fort at Alås ble en del av hverdagsrutinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4)Hvor mange kjørtøy har dere Alås montert i nå? 

Vi har montert tre Alåser pr nå, men vi monterer åtte de neste ukene pluss at det kommer flere – de neste seks ukene.

 

5)Hvordan foregikk monteringen og vil du anbefale oss til andre transport bedrifter?

Montering og den biten der går, fort, greit og effektivt. Grunnen til at vi også valgte Alås er at det er enkelt å bytte ut enhetene. Man får god hjelp og produktet er brukervennlig. Hvis det eventuelt skulle oppstå en situasjon der vi står fast  langs vei med utfordringer, hjelper Alås sin support.

Det er nok hovedårsaken til at valget ble Alås. Det er et veldig lett system og håndtere. Vi har brukerfunksjonalitet på weben som vi leser av, den fungerer veldig bra. Bilene kommer inn, passerer inn porten her og da foregår det en automatisk nedlastning, som går direkte til nett og rapporter kan tas ut enkelt.